Första inlägget...

Första blogg inlägget på denna, vår nya blogg/ nyhets sida. Jag trodde faktiskt inte jag kunde göra en hemsida, plus länka den med domännamn, DNS etc och allt vad det heter. Men här är den! Vad tycks???  Det bevisar att vi kan göra allt vi vill bara vi försöker, tror på oss själva och uppsöker rätt hjälp när vi behöver den.

 

Vår sida är gjord för att kunna ändras snabbt och uppdateras när helst vi vill. Har ni nåt ni vill ha på hemsidan så säg till oss. Är det något ni vill veta mer om- tala om det för oss. Under våren kommer Anne slutföra ett projekt som ligger oss varmt om hjärtat- vårt nyhetsbrev. Du har chansen att påverka vad det ska handla om. Vad är du intresserad av? Den delen av hemsidan som kommer att uppdateras oftast är såklart denna blogg/ nyhets del så se till att kolla in den ofta. 

 

Ha en underbar helg! Med er hälsa som vår största prioritet, 

Nicklas