"The greatest gift in life is health. Without it, all other things have no value." 

Låt oss titta närmare på detta citat. "Den största gåvan i livet är hälsa". Jag håller verkligen med om att det inte finns något som ens kommer i närheten av att vara lika viktigt i våra liv som vår hälsa. Men att det skulle vara en gåva håller jag inte med om.

Hälsa är inte svårt, men det kräver att man går emot strömmen, att man gör det som få andra gör. Som Albert Einstein sa; "idioti är att göra samma sak och förvänta sig ett annorlunda resultat." Att gå emot strömmen betyder att man väljer annorlunda. Genom att välja annorlunda kan man också förvänta sig annorlunda resultat. Går man med strömmen så ökar risken att ha samma resultat som de flesta andra. 

Hälsa kräver att man gör en ansträngning, och en del av den ansträngningen är att gå emot strömmen. För vad har nåt värde i våra liv om vi inte har vår hälsa? Att gå mot strömmen och göra vad få andra gör, även om folk tycker du är konstig måste väl vara värt det om man sätter det upp emot dålig hälsa, låg livskvalité och begränsningar i livet. Vad säger ni?

Till bättre val & hälsa!
Nicklas