Nicklas och Annes passion för funktion och hälsa startade långt innan de började med att studera till kiropraktorer. Nicklas hade spelat mycket tennis men var ofta skadedrabbad. Att kroppen läkte fortare och den prestationshöjande effekten av kiropraktik var det som han drogs mest till i sitt val av yrke. Anne led ofantligt av huvudvärk som ung med missade skoldagar och ett begränsat liv som följd. Efter många års lidande sa hennes mormor till henne att följa med henne till hennes kiropraktor. Resten är historia - kiropraktorn lade upp en korrigerande plan och hennes huvudvärk blev successivt bättre, och med det fick hon livet tillbaka.

Nicklas och Anne träffades under sina 5-åriga studier till kiropraktor i Bournemouth, England. Idag går den mesta tiden till de två barnen, och deras första barn som de kallar sin praktik. New Life Chiropractic föddes ur en vision till att hjälpa personer få tillbaka sin hälsa på ett naturligt sätt. I år (2017) fyller den 10 år.

De andra barnen är inte lika gamla. Leo är 6 och går i förskoleklass och älskar lego! Elouine är 21 månader och tycker om att riva legot, något som storebror tycker mindre om i sin lillasyster. Efter sommaren ska Elouine in på förskola och då kommer Anne att komma tillbaka till praktiken som hon har varit borta från i stora stunder de senaste 6 åren.

Må väl,
Anne, Nicklas, Leo & Elouine