Min upplevelser hos NLC är bara positiva!

Innan jag kom till New Life Chiropractic hade jag mycket problem i nacke, skulderblad och axelparti. Jag led ofta av stress huvudvärk och migrän ca 3-4 ggr per år, jag var ganska negativ och störde mig på saker jag inte kunde påverka.

Jag har haft problemen i ca 8 år, det var då jag började arbeta som trädgårdsmästare. Det var i den vevan. Jag har tidigare sökt hjälp hos kiropraktor Nils Nelson, provat massage och naprapat. Min upplevelser hos NLC är bara positiva!

Skön känsla varje gång jag varit hos er och trevligt bemötande, proffsigt.

Redan efter första veckan kändes det annorlunda i hela nack- och ryggpartiet. De ömma inflammerade punkterna försvann efter ca 2 veckor.

Nu fungerar min kropp super och jag mår super. Jag känner mig som en ny positiv människa utan smärtor.

Lisette Auraldsson