Jag hade problem med ryggen efter flera fallolyckor...

Jag började hos Nicklas den 28/9 2017 för jag hade ryggproblem efter flera fallolyckor i arbetet. Hade stora problem med rörelser, kunde inte böja mig framåt, kunde inte ta på mig strumporna och kunde inte knyta mina skor. Efter undersökningen så kunde man se att ryggen var i mycket dåligt kondition.Så jag började en behandling på 33 gånger. Vi började med behandlingar 3 gånger i veckan då jag var mycket orörlig. Men behandlingen började göra nytta.

Efter ett halvår så blev det bättre, efterhand med egna gymnastikövningar varje morgon kunde jag känna en förbättring. Jag kunde ta på mig strumporna och skorna igen. Men det gick upp och ner ibland.

Nu har jag 13st behandlingar kvar och jag mår så bra och kan röra mig som jag gjorde förr så underbart. Men så en dag bestämde jag mig för att byta bromsar på bilen både skivor och klossar och med mycket svärande och krypande på golvet, så undrade jag hur jag skulle känna mig dagen efter. Men det var inga problem alls med lite gymnastikövningar så var man på benen igen. Men gymnastikövningarna gör jag varje morgon.

Tack Nicklas det är så underbart! //Rolf