Har du ont i kroppen? Värk i ben och rygg? Deprimerad?

Har du ont i kroppen? Värk i ben och rygg? Deprimerad?

Detta hände mig:
Tog prover hos min läkare och alla prover var bra. Vad var det för fel på mig??

Jag gick promenader varje dag, men höger ben blev bara sämre för varje dag. Till slut kunde jag inte gå runt kvarteret, utan måste gena över grannens tomt. Jag hade fruktansvärt ont i höger ben.

Jag masserade benet och det lättade men smärtan kom tillbaka kort efter. När jag stod vid diskbänken för att skala potatis, fick jag lägga höger ben på en stol och efter en kort stund sätta mig ner för att massera benet.

Jag var så begränsad i min rörelseförmåga och jag blev deprimerad.

Så läste jag i tidningen om New Life Chiropractic. Allt att vinna, inget att förlora, tänkte jag.

Jag ringde och anmälde mig och fick bokat en tid för skanning av min kropp och behandlingen började.

Nu har det gått ett år och jag har inte ont, kan gå hur långt som helst och mitt goda humör är tillbaka. Man kan tycka att ett år eller två är lång tid, men för att bli frisk  och få livet tillbaka är det verkligen värt det.

Ni som tvekar, ta kontakt med New Life Chiropractic,  boka en tid till Nicklas Wagner. Han kommer att hjälpa dig. Han är fantastisk!!

En mycket tacksam patient
Rose-Marie